Как да се създаде идеален микроклимат в леглото?

 
Как да се създаде идеален микроклимат в леглото?
 
Замисляли ли сте, колко е важен плата на матрака, върху който спите? Основният допир на тялото ни е с плата на матрака и ето затова тази част на матрака е от изключително важно значение.
 
Матраци Mollyflex внедриха специален плат на матрака, чрез който се постига оптимален микроклимат в леглото по време на сън. Всичко това е възможно благодарение на технологията Termotech, иновативна система за контрол на температурата, където милиони микросфери абсорбират или освобождават топлината на тялото, точно толкова, колкото е необходимо, което се постига чрез премахване на температурните колебания, а това позволява създаването на постоянен микроклимат в на леглото. 
 
Тази технология постига постоянен сън и комфорт дори и за тези, които страдат от прекомерно изпотяване през нощта. Прилагането на технологията Termotech също така благоприятства термичната съвместимост с вашият партньор, тъй като системата Termotech подпомага естественото балансиране на нивото на топлината вътре леглото,  точно според нуждите и потребностите и на двамата партньори.