ХОТЕЛСКА СЕРИЯ МАТРАЦИ MOLLYFLEX
 
 

Екипът на италиански матраци Mollyflex имаме удоволствието да представим на всички корпоративни клиенти, нашата специално разработена и тясно специализирана хотелска серия продукти, отговаряща на всички изисквания и стандарти в хотелското обзавеждане. Хотелската серия матраци на Mollyflex са съставени от пяна Polilattex, гарантираща оптимални ортопедични/анатомични характеристики. Нашите матраци за хотели са с 10 години гаранция и притежават най-доброто съотношение цена/качество на нашият пазар.

 
Защо да изберете хотелската серия матраци от Mollyflex?
 

Независимо дали притежавате или управлявате малък семеен хотел, голям хотелски комплекс, верига хотели, ваканционни комплекси или отдавате апартаменти под наем, винаги Вашите гости търсят удобството и комфорта да си починат и да релаксират. Защото най-важна за Вашите клиенти е пълноценната почивка, която е немислима без качествен и удобен матрак. Ето част от предимствата ако изберете матраци за хотели Mollyflex: – Оптимална съотношение между ортопедичност и анатомичност, което ще се хареса на всички Ваши гости, които ще превърнете в доволни клиенти – Лесна и евтина поддръжка, матраците за хотели на Mollyflex са с антиакарна и антибактериална обработка. – Изгодна инвестиция, защото хотелската серия матраци на Mollyflex са с минимален срок на експлоатация от 10 години. През този период от време няма да се налага подмяна на матраците с нови. – Матраците за хотели на Mollyflex са без пружини, съставени изцяло от пяна Polilattex и се доставят навити под формата на руло.

 
Какво искаме да постигнем?
 

Нашата компания е млада и иновативна и всички сме обединени, че българският потребител заслужава да получи продукти от най-високо качество и стандарти, такива продукти, които биха задоволили и най-капризните потребители и чиито цени са съобразени със средното ниво на доходите на масовият потребител. Тъй като няма друга марка на нашия пазар, която да предлага изделия от толкова висок клас, ние избрахме италианската марка Молифлекс, а фамилията Pennacchi ни гласува доверие да развиваме и разработваме продуктите на Молифлекс на нашите основни пазари.

 
 
Ако търсите най-оптималният вариант за хотелско обзавеждане и желаете дългосрочна инвестиция, която бързо ще изплати, ако искате матраци Mollyflex да станат част от Вашия хотелски комплекс, ако имате нужда от нашите тапицирани хотелски основи или хотелската ни серия тапицирани легла, ако проявявате интерес към нашата хотелска серия протектори за матраци, възглавници или спално бельо не се колебайте веднага да се свържете с нас на contract@mollyflex.bg Ние ще подготвим и ще Ви изпратим оферта, съобразена с Вашите конкретни нужди, изисквания и съобразно Вашият бюджет.
hotel mattresses