ЗА MOLLYFLEX
 
 

Матраци Mollyflex са със сертификат 100% Made in Italy, който се издава на доказали качеството си марки и благодарение на него, ние от Флекси Брандс ЕООД имаме самочувствието да предлагаме на нашите пазари иновативни и качествени продукти, чрез които нашите контрагенти да предложат индивидуални решения и да постигнат максимална удовлетвореност на нуждите на своите клиенти. Все повече компании от целият свят избират марката Mollyflex като основен продукт в своето портфолио за спално обзавеждане, като се доверяват на натрупания през десетилетията опит, познание и традиции в производството на матраци

 

Mollyflex е италианска марка за изделия за спалнята, като производството на матраци започва през 1980 година. Благодарение на амбициите и желанието на фамилията Pennacchi за предлагане на луксозни изделия и осъществявайки непрекъснат процес на иновации, Молифлекс е един от най-успешните италиански производители на матраци и аксесоари за спалното обзавеждане, като има разработени пазари и търговски контрагенти в целият свят.

 
Благодарение на авторитета на марката Made in Italy и търсенето на нови решения, отговарящи на все по-високите изисквания на пазара, компанията постепенно усъвършенства продуктовата си линия и вече предлага широка гама от матраци, възглавници и аксесоари, като внедрява собствени разработки от здравословни, устойчиви и висококачествени материали, като латексова пяна, мемори пяна и гел пяна. За повече от 30 години Молифлекс продуктите на марката са синоним на безкомпромисно качество и екологично чисти и здравословни изделия за сън. Всички произвеждани продукти на Молифлекс отговарят на най-високите изисквания и стандарти за качество, като притежават всички най-важни сертификати за индустрията.

Сертификати Mollyflex
 
Производството на Молифлекс е базирано върху площ от 7000 кв. м. в 46043 Castiglione delle Stiviere (MN) Италия с производствен капацитет от над 1000 матрака дневно.  Марката Mollyflex винаги се е отъждествявала с комфорт, качество и уникален стил, като матраците се проектират и произвеждат с внимание към най-дребният детайл – от вътрешните слоеве до видимата външна част от висококачествени и луксозни платове. Във всеки един продукт са внедрени най-здравословните и най-модерните технологии за здравословен сън. 
Производствена База Mollyflex 
Пълна автоматизация, непрекъснато усъвършенстване и качество, произведено в Италия. Това са основните принципи, които се преследват от Молифлекс и които комбинирани с качеството на готовия продукт и повишено внимание към най-малкият детайл, позволяват на компанията да бъде един от лидерите сред италианските производители на матраци. Матраци Молифлекс са вакумирани под формата на руло, като това намалява обемът им на 90% от нормалния, позволява изключително лесната им логистика и дистрибуция което пряко и косвено води до намаляване на отрицателните въздействия върху околната среда. Друга силна страна на матраци Молифлекс са завишените и безкомпромисни качествени критерии, чрез които се прави постоянен контрол на основните показатели и параметри на качеството на продуктовата линия. 
 
Ако сме заинтригували Вашето внимание и желаете да станете наш партньор с италианската марка Mollyflex не се колебайте да се свържете с нас