Гаранционна карта и условия на гаранцията

 

 
Гаранционна карта и условия на гаранцията
 
I. Гаранция
 
1. Флекси Брандс ЕООД издава настоящата гаранционна карта, която е неразделна част от закупен модел с марката Матраци Mollyflex Италия. Гаранционният срок на закупения матрак е десет години и гаранцията важи при упоменатите по-долу условия и само при правилна употреба на матрака. (more…)

 

 

Какво представлява Tencel покритието при матраците?

 

 
Какво представлява Tencel покритието при матраци Mollyflex?
 
Ние от Матраци Mollyflex сме наясно, че дамаската на матрака е от изключително важно значение, защото тя е в пряк контакт с нашата кожа и тяло. Ето защо правилният подход при избор на дамаска за Вашият нов матрак трябва да бъде натурален плат, изработен от безвредни към човешкото тяло съставки (more…)

 

 

Защо спим?

 

 
Защо спим?
 
Знаете ли че…. сънят е жизненоважен процес не само за нас хората, но също така и за всички животни? Времето през което спим е процес, който много прилича на храненето или дишането, а един от отговорите на въпроса “Защо спим?” (more…)

 

 

Колко е оптималният бюджет за нов матрак?

 

 
Колко е оптималният бюджет за нов матрак?  
 
Предстои ни покупка на нов матрак и един от първите въпроси, на който трябва да си отговорим е колко е максималната сума, която сме готови да платим. В тази статия няма да коментираме точно кой е най-добрият матрак за конкретните ни нужди, а ще спрем на това, кой е най-оптималният бюджет за него. (more…)

 

 

Как да спим пълноценно?

 

 
Как да спим пълноценно?  
 
Нашето ежедневие е много наситено, изключително динамично и често пъти не смогваме да се справим с всичко, което сме наумили да свършим през работният ден. Нашето тяло е една перфектно работеща машина и има един сигнал, който никога не трябва да пренебрегваме, сигнал че сме преуморени и трябва да си починем. (more…)

 

 

Какви са предимствата на мемори пяната?

 

 
Какви са предимствата на мемори пяната?  
 
Мемори пяната е продукт на иновативната технология, чувствителен към температурата на човешкото тяло. В действителност топлината влияе на молекулярната структура на този изключителен материал, използван за реализацията на повечето модели матраци на Mollyflex. (more…)

 

 

Кои са най-подходящите матраци за летния сезон?

 

 
Кои са най-подходящите матраци за летния сезон?  
 
Най-подходящия матрак за летния сезон от колекцията на Mollyflex е модел Viscofoam Fresh. В действителност, този матрак съдържа иновативен слой Polygel с охлаждащ ефект, който се адаптира идеално към външната температура през лятото и въпреки това е подходящ за всеки друг сезон. (more…)

 

 

Соята като еликсир на благосъстоянието?

 

 
Соята като еликсир на благосъстоянието?  
 
Елегантна на външен вид, лека като коприна, соята е единствения растителен протеин в целият свят. Тя дава осезаемо удоволствие на допир и усещане за благополучие. (more…)

 

 

Какво е третиране с Алое Вера при матраците?

 

 
Какво представлява третирането с Алое Вера при матраците Mollyflex?  
 
Третирането с Алое Вера, разработено от Mollyflex, представлява обработка на плата на матрака с милиони безкрайно малки микрокапсули, които съдържат в основата си растението Алое Вера, превръщайки великолепно и уникално усещането при досег с него. (more…)

 

 

От какъв материал са изработени матраци Mollyflex?

 

 
От какъв вид материал се изработват матраците на Mollyflex? 
 
В производството на матраците на Mollyflex се използват най-различни иновативни материали, чиито на общо название е латексова и мемори пяна. И двата вида пяна се получават чрез смесване на няколко основни съставки, който първоначално са в течно състояние, чиито  разпенващ агент – реактив, което води до разширяване и растеж на пяната, е водата, а направените продукти са напълно безвредни към човешкото тяло, екологично чисти, антиалергични, ергономични. (more…)

 

 

Правилно ли е четириногите ни приятели да спят при нас?

 

 
Правилно ли е домашните ни любимци да спят в нашето легло?
 
Повечето домакинства имат четириноги домашни любимци, и колкото и да не ни се иска, понякога те решават да се шмугнат на топло при нас, докато спим. Да приютиш в леглото си кучето или котката става все по-разпространен навик, а наскоро бе установено, че около половината от собствениците на домашни любимци споделят леглото си с тях. (more…)

 

 

Как да се създаде идеален микроклимат в леглото?

 

 
Как да се създаде идеален микроклимат в леглото?
 
Замисляли ли сте, колко е важен плата на матрака, върху който спите? Основният допир на тялото ни е с плата на матрака и ето затова тази част на матрака е от изключително важно значение. (more…)

 

 

Как да изберем правилния матрак?

 

 
Как да изберем матрак, който най-добре отговаря на нашите нужди?
 
Има един въпрос, от изключително важно значение за нашето здраве, защото дори да не сте се замисляли до сега, всеки един от нас прекарва в сън най-малко 1/3 от живота си. Правилният отговор на този въпрос е индивидуален за всеки един от нас, а именно:  Как да изберем матрак, който най-добре отговаря на вашите нужди? (more…)

 

 

Тайната на добрия сън

 

 
Каква е тайната на добрия сън?
 
Как се чувстваме през деня в голяма степен се дължи на това, колко пълноценно сме наспали през нощта. Ако спим недостатъчно, или пък спим неправилно или некачествено, събуждаме се често или сме просто недоспали това се отразява във всекидневния ни живот и общуването ни с хората около нас. (more…)