СТАНИ ПАРТНЬОР
 

Искате да станете наш партньор или да научите повече за продуктите на Mollyflex? Желаете заедно да развиваме тази италианска марка и искате да се запознаете с търговската ни политика, начин на работа и привилегиите които ползват нашите контрагенти?

Притежавате мебелен магазин или интериорно студио, занимавате се с интериорен дизайн или обзавеждане за дома, ако сте архитект или проектант, имате изградена търговска мрежа и смятате, че колекцията на Mollyflex се вписва във Вашата продуктова гама и асортимент, то значи Вие сте нашите бъдещи контрагенти.

Свържете се с нас, като ни отправите запитване или зададете въпроси на нашите телефони за връзка или ни пишете за всичко, което искате да научите за нашите продукти на: info@mollyflex.bg.

 
Екипът на Флекси Брандс ЕООД ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви информира за бонусите, които получавате като наши партньори и дистрибутори.С нашия опит ще Ви подпомогнем с най-успешните практики и най-добрите методи за презентация и продажби на луксозните и иновативни продукти на италианската марка Mollyflex.
 
Handshake