МАТРАЦИ ЗА ХОТЕЛИ MOLLYFLEX
 
 

Екипът на италиански матраци Mollyflex имаме удоволствието да представим на всички корпоративни клиенти, нашата специално разработена и тясно специализирана хотелска серия продукти, отговаряща на всички изисквания и стандарти в хотелското обзавеждане. Всички матраци за хотели на Mollyflex са съставени от недеформируема пяна Polilattex, гарантираща оптимални ортопедични/анатомични характеристики. Нашите матраци за хотели са с 10 години гаранция и притежават най-доброто съотношение цена/качество на нашият пазар. Предлаганите от нас матраци за хотели могат да бъдат изработени във всеки един възможен размер и във всяка една възможна височина. Като опция предлагаме и добавянето на висококачествена мемори пяна за по-добър комфорт. Отделно предлагаме и опция за негоримост на матрака, както и опция за сменяем калъф.

 
Защо да изберете хотелската серия матраци от Mollyflex?

Независимо дали притежавате или управлявате малък семеен хотел, голям хотелски комплекс, верига хотели, ваканционни комплекси или отдавате апартаменти под наем, винаги Вашите гости търсят удобството и комфорта да си починат и да релаксират. Защото най-важна за Вашите клиенти е пълноценната почивка, която е немислима без качествен и удобен матрак. Ето част от предимствата ако изберете матраци за хотели Mollyflex:


– Оптимално съотношение между ортопедичност и анатомичност, което ще се хареса на всички Ваши гости, които ще превърнете в доволни клиенти
– Лесна и евтина поддръжка, матраците за хотели на Mollyflex са с антиакарна и антибактериална обработка.
– Изгодна инвестиция, защото хотелската серия матраци на Mollyflex са с минимален срок на експлоатация от 10 години. През този период от време няма да се налага подмяна на матраците с нови.
– Италианско качество и перфектни показатели, отговарящи на всички изисквания на туроператори и стандарти за хотелски продукти.
– Матраците за хотели на Mollyflex са без пружини, съставени изцяло от недеформируема пяна Polilattex с опция за добавяне на мемори пяна, опция за негоримост и опция за сменяем и перящ се кълъф.
– Матраците за хотели на Mollyflex се доставят навити под формата на руло.

 
Какво можем да предложим?

 
Ако търсите най-оптималният вариант за хотелско обзавеждане и желаете дългосрочна инвестиция, която бързо ще изплати, ако искате матраци Mollyflex да станат част от Вашия хотелски комплекс, ако имате нужда от нашите тапицирани хотелски основи или хотелската ни серия тапицирани легла, ако имате нужда от нашата хотелска серия протектори за матраци, възглавници или спално бельо не се колебайте веднага да се свържете с нас на contract@mollyflex.bg Ние ще подготвим и ще Ви изпратим оферта, съобразена с Вашите конкретни нужди, изисквания и съобразно Вашият бюджет.


матраци за хотели Mollyflex