МАТРАЦИ ЗА БОЛНИЦИ MOLLYFLEX
 
 

Всички здравни учреждения, като клиники, болници, хосписи, домове за възрастни хора, центрове за спешна помощ и други, изискват специализирани медицински изделия като матраци за болнични легла и непромокаеми протектори за матраци. С цел предотвратяване развитие на декубитални увреждания, матраците в болничните учреждения трябва да са антидекубативни и пожароустойчиви (със сертификат за негоримост). Отделно от това, матраците за болници трябва да с оптимална структура на ядрото, за да облекчават пациентите и да не предизвикват ортопедични усложнения. Предвид спецификата си, матраците за болници трябва да подлежат и на дезинфекция. Предлаганите от нас матраци за болнични учреждения отговарят на всички горепосочени изисквания и на всички стандарти в здравният сектор. Предлаганите от Mollfylex матраци за болнични легла са антидекубативни и могат да бъдат изработени във всеки един възможен размер и във всяка една възможна височина. Като опция предлагаме и добавянето на висококачествена мемори пяна за по-добър комфорт. Отделно предлагаме и опция за негоримост на матрака за болничното легло, както и опция за сменяем калъф и опция за транспортен антидекубативен матрак за пренасяне на пациенти върху него без използване носилка.

 
Защо да изберете болничната серия матраци от Mollyflex?

Предлаганите от нас базови модели на антидекубативни болнични матраци са два – Модел SANITEX с ядро от недеформируема пяна Pollilattex с плътност 30 кг на кубичен метър и е изработен с висококачествено MEDITEX покритие със сертификат клас 1 IM (най-висок стандарт за негоримост), което е непромокаемо, дишащо, негоримо и антимикробно и и антиакарно. Вторият базов модел болнични матраци на Mollyflex e Модел PHIYOMED с две ядра, първото от които е Viscofoam мемори пяна с плътност 55 кг на кубичен метър и е изработен с висококачествено MEDITEX покритие със сертификат клас 1 IM (най-висок стандарт за негоримост), което е непромокаемо, дишащо, негоримо и антимикробно и и антиакарно. И за двата модела се предлага опция за избор на цвят на текстила – син или бял. При монтиране на три, шест или девет дръжки от всяка една от дългите му страни и двата модела успешно биват модифицирани в транспортни матраци, подходящи за транспортиране на пациенти директно върху матрака, без използването на носилка.
матраци за болници Mollyflex модел SANITEX
матраци за болници Mollyflex модел PHISYOMED
Ето част от предимствата ако изберете матраци за болници Mollyflex:


– Всички предлагани варианти на матраци за болници са антидекубативни и са изработени от най-съвременни материали по най-модерната технология.
– Произведени са в Италия от рециклируеми, висококачествени материали и са с две годишна гаранция.
– Матраците за болници позволяват индивидуално регулиране и разпределение на теглото на пациента по матрака при неговото използване.
– Матраците за болници са с покритие MEDITEX със сертификат клас 1 IM (най-висок стандарт за негоримост) – 100% водонепромокаемо, дишащо и пожароустойчиво покритие.
– Покритието на матраците за болници е антибактериално и антимикробно, изработено е от полиуретан и е подлежащо на дезинфекция.
– Дезинфекцията на матраците за болници е възможна с всички видове препарати, не съдържащи алдехид.
– Матраците за болници на Mollyflex са без пружини, съставени изцяло от недеформируема пяна Polilattex с опция за добавяне на мемори пяна, опция за негоримост, опция за сменяем и перящ се калъф и опция за транспортен матрак с монтирането на дръжки по матрака.
– Матраците за болници на Mollyflex се доставят навити под формата на руло.

 
Какво можем да предложим?

 
Ако търсите антидекубативен матрак, отговарящ на всички стандарти и изисквания в здравният сектор, ако желаете дългосрочна инвестиция, ако искате вашите пациенти да се чувстват като у дома си на матраци за болници Mollyflex дори и когато се налага да им се провежда лечение, ако имате нужда от нашата специализирана серия протектори за болнични матраци, възглавници или спално бельо не се колебайте веднага да се свържете с нас на info@mollyflex.bg Ние ще подготвим и ще Ви изпратим оферта, съобразена с Вашите конкретни нужди, изисквания и съобразно Вашият бюджет.