ЗА НАС
 
 

Здравейте и добре дошли на сайта на италианската марка за матраци, възглавници и аксесоари за спалното обзавеждане Mollyflex, чиито ексклузивен представител за България, Гърция и Румъния е Флекси Брандс ЕООД.

 
Кои сме ние?
 

Нашият екип е съставен от тясноспециализирани професионалисти, с дългогодишен опит в областта на матраците и спалното обзавеждане, а нашата мотивация е свързана с предлагането на готови решения и новаторски продукти за нашите клиенти.

 
Какво искаме да постигнем?
 

Нашата компания е млада и иновативна и всички сме обединени, че българският потребител заслужава да получи продукти от най-високо качество и стандарти, такива продукти, които биха задоволили и най-капризните потребители и чиито цени са съобразени със средното ниво на доходите на масовият потребител. Тъй като няма друга марка на нашия пазар, която да предлага изделия от толкова висок клас, ние избрахме италианската марка Молифлекс, а фамилията Pennacchi ни гласува доверие да развиваме и разработваме продуктите на Молифлекс на нашите основни пазари.

 
Кои са корпоративните ни ценности?
 
Иновативност: Новаторство в продуктите, които предлагаме, модерен подход към процесите, които управляваме и иновативност в маркетинговата и продуктовата ни стратегия.
 
Коректност и професионализъм: Ние спазваме нашите обещания и договорки, лоялни сме към всички наши партньори и контрагенти и ценим тяхното време.
 
Последователност и предвидимост:  Ние се стремим с всяко едно наше действие да оправдаем доверието на хората към нас и към марките, които представляваме.
 
Надеждност и сигурност: Стремим се да постигнем максимална удовлетвореност сред нашите партньори и техните клиенти. Цялата отговорност върху продуктите с които работим е наша и работим така, че компанията  ни да е синоним на надеждност и лоялност.
 
 
Благодаря за отделеното време да се запознаете с нас!
 
Димитър Маринов
 
Управител
 
Флекси Брандс ЕООД
 
Mollyflex Bulgaria