Колко е оптималният бюджет за нов матрак?

 
Колко е оптималният бюджет за нов матрак?  
 
Предстои ни покупка на нов матрак и един от първите въпроси, на който трябва да си отговорим е колко е максималната сума, която сме готови да платим. В тази статия няма да коментираме точно кой е най-добрият матрак за конкретните ни нужди, а ще спрем на това, кой е най-оптималният бюджет за него.
 
Всъщност въпросът за цената или по друг начин казано – колко най-много сме склонни да инвестираме в нов матрак е един от ключовите въпроси на който трябва да си отговорим преди да тръгнем да правим своя избор за нов матрак. И вече според максималната сума, която сме склонни да отделим, да търсим матрака, с най-много екстри, най-добра гаранция и най-добри характеристики. Въпросът за цената е строго индивидуален, защото доходите на различните домакинства са различни, предпочитанията и склонността към луксозни покупки също за различни, както са различни и нашите претенции към бъдещата ни покупка и очакваното качество.
 
Правилният и най-оптимален бюджет за покупка на нов матрак е точно толкова, колкото бихме дали за нова спалня. Цената на матрака, трябва да бъде половината от бюджета за ново спално обзавеждане (включващо мебели, спално бельо и аксесоари) Твърде е вероятно обаче средствата които искаме да инвестираме в нова спалня и матрак да не ни достигат в момента. И ако не желаете да ползвате лизингови схеми или да теглите потребителски кредит, най-правилното решение е да следите за отстъпки и промоции на този продукт, който сте си харесали. Така ще се възползвате от промоционалната цена, ще спестите средства от общият си бюджет и ще направите най-рационалният си избор като потребител. А за да сте винаги информирани относно промоциите на Италианската марка за матраци Mollyflex, последвайте ни във Facebook, Twitter и Google+!
 
 Aquarium Bed